Video -Wanita mengamuk ala-ala " Samseng " kerana kereta nya di langgar !

Satu Video menjadi Viral di media sosial yang mana seorang perempuan tiba-tiba mengamuk macam orang hilang akal akibat kereta baru nya di langgar oleh seorang lagi yang sudah berusia.

Perempuan tersebut dengan lagak seorang samseng terus meluru ke kereta lelaki terbabit dengan memegang stereng lock.

Berlaku pertikaman lidah di antara nya dengan lelaki terbabit di saksikan oleh orang ramai yang turut berada di situ yang hanya mampu melihat.Kejadian ini berlaku di Bandar Kuantan, Video ini asalnya dimuatnaik oleh seorang pengguna Facebook bernama Jessica Qi dengan caption,“Yesterday at the Kuantan Miss captured a very red == “you help her” 

Apa yang dikesalkan mengenai Video ini adalah seorang wanita bertudung yang agak keterlaluan terus terpekik menyerang lelaki tadi dengan kata-kata yang agak kasar sememang nya amat memalukan sedangkan lelaki terbabit berkali-kali menyatakan pada nya dan orang ramai yang beliau tidak sengaja.

Sepatutnya tidak berlaku perkara macam ini sememang nya boleh di selesaikan sebaik mungkin bukan nya rosak teruk mungkin lelaki terbabit boleh bertanggung jawab dengan membaiki kerosakan terbabit di tanggung oleh beliau, yang pasti Video ini kini tersebar dan amat memalukan. sumber / Gambar Oh Media 


8 ulasan

Anonymous mod

dahsyat nya ... anak muda sekarang ni .... kesian org tua tu.... walaupun dia bukan dari kaum kita tapi dia tetap org Malaysia ....tak hormat langsung dengan org tua ...
Semuga beliau terus diberi hidayah oleh Allah SWT.

Reply

salam. huishhh bole tahan..

Reply

mampu geleng kepala je. perangai!!

Reply
Anonymous mod

Dia baru je beli kereta tu, kereta tu mahal
Tengah seronok seronok dapat tayang kereta baru tiba-tiba kena langgar pulak, belum sempat tayang kat kampung

Model Peugeot 208GTI
harga: RM136,000.00
Bulanan: -RM1,890.00
Gaji kena ada sebulan RM8,000.00

Tu yang eksyen siskit tu.

Korang yang kutuk-kutuk tu mampu ke, bayar bulan macam awek tu?

Reply
Anonymous mod

Org lain kete lg mahal. Xde pulak berlagak. Inilah org kata kan budak baru nk naik. Yg paling menyakitkn ht lelaki2 yg kat tempat kejadian tu xde sorg pun dtg mententeramkn minah tu . Bela sgt sbb dia gaduh dgn cina. Cube kalau gaduh dgn sesama melayu. Minah tu baru senang ckit dah lupa diri. "Dilema Melayu". Org tua tu sgt cool. Kalau buku bertemu ruas mmg nahas lh.. Moral of the story. Jika kta sedaya upaya nk mengaibkn org lain, nescaya Allah membalasnya jgak. Jika kta rasa kta buat jahat org x nampak, Tahukah Allah ada di mana2. Pakai tudung x menjamin.akhlak yg baik, dan bg yg x bertudung jgn pulak dicerca. Sbb zaman sekrg terlalu ramai muslim yg munafik.

Reply
Anonymous mod

aku pun ada keta lebih 1k..

Reply
Anonymous mod

nth le apa nk jd dgn p,puan skrg,pasal kete pn nk gdoh,reta pn bkn bleh bwk mati pn,pk kn lh,.aq pn pkai kereta gak..mit evo ,pnh eksiden sikit,apa2 hal g lh blai cita,atau setel cra baik...sbnr yg mahal budi bhsa,bukan mahal kete tu.lama2 jd buruk jugak.

Reply
Anonymous mod

Taklah mahal sangat keta tu...riaklah tu...kena dugaan gitu baru terasa. kena lah sabar.

belajar hormat orang tua kalau hidup nak selamat. Dah menyesal pun minah tu...
Tapi Ikhlaslah...jangan kena hentam lagi dengan rakyat 1 Malaysia.

Pengajaran

Reply