Video - Gambar wanita curi kereta di belasah di cucuh besi panas !

Wanita curi kereta di belasah di cucuh besi panas - Perempuan dalam gambar dan video di bawah dikatakan suspek mencuri kereta mewah yang berjaya diberkas.

Modus operandi dilakukannya adalah menyewa kereta mewah sebelum memberikannya kepada sindiket barai kereta.
NAK LIHAT VIDEO KLIK SINI 
Dalam rakaman ini dia mengaku telah mencuri sebuah Velfire dan Ford, sebelum itu wanita terbabit teruk di belasah sehingga mengalami melecur akibat di cucuh besi panas.
Lelaki yang memukul wanita itu sebenarnya adalah seoarang lelaki yang bekerja dengan sebuah syarikat penyewa kereta yang mana kini telah menghilangkan diri.
Wanita yang menjadi mangsa hukuman diluar undang-undang itu telah parah dibelasah. Bukan setakat dipukul dan diterajang malah dia juga telah dicucuh besi panas pada lengan berkali-kali.


Selain daripada keganasan fizikal, wanita itu juga turut disamun. Tablet dan juga wang dalam akaun bank wanita tersebut telah diambil oleh lelaki berkenaan. Bagaimanapun mangsa telah membuat laporan polis dan suspek utama telahpun dikenalpasti dan kini dalam siasatan pihak polis.
Menurut sumber, wanita berkenaan telah melakukan jenayah mencuri kereta kerana dipaksa oleh seorang lelaki berbangsa cina bagi menjelaskan hutang bekas suaminya. Credit SiakapKeli, Mynewshub