5 Gambar - Khairul Fahmi, Leuniey dan Kayla bercuti di Itali !

Dalam kemeriahan umat Islam menyambut bulan Ramadhan di bumi Malaysia, pasangan romantis, Khairul Fahmi dan Leuniey pula dilihat gigih menjelajah kota Itali.
Seronoknya lah bila dapat pergi holiday. Lebih-lebih lagi bila dalam bulan Ramadhan macam ni. Secara tak langsung, boleh juga rasa untuk berpuasa di negara orang kan.
Tapi, kali ini, percutian mereka lebih istimewa apabila si cilik, Kayla Elayna pun join trip tu tau!Makanya, memang ramailah yang tak jemu-jemu memuji kecomelan si cilik itu.



Apa yang bestnya, pasangan ini tidak lokek untuk berkongsi pemandangan indah di Itali menerusi laman Instagram mereka. Antara lokasi menarik yang mereka kunjungi sudah tentulah The Colloseum.
Rasanya tak seronok bercerita tanpa lihat gambar kan. Jadi kami sediakan khas galeri di bawah untuk anda semua. Jom tengok sikit. Mana tahu boleh planning holiday ke sana pula nanti. Credit OB