[ Hot ] Punca Amy Search dan Nabila GADUH BESAR ?

Punca Amy Search dan  Nabila GADUH BESAR - Sekeping gambar yang telah di muat naik oleh Nabila Huda anak Amy yang menjadi punca rockers terkenal tersebut maki anak nya Nabila di laman sosial nya.

Amy meluahkan rasa marah nya di laman sosial nya dengan apa yang di lakukan oleh Nabila dengan ayat yang agak kasar.

" Abil ni dah lupa ke dulu masa kena tangkap dengan Edi kat Penang dulu, Yang jantan ni pun sama tak ada rasa segan silu ke kat aku apa lagi kat public, Memang macam Pukimak lah kau ni !!! dah lama betul aku kua ayat ni " - Amy

Manakala Nabila pula menjawab balik melalui laman sosial nya apa yang papa nya tulis dan meminta penjelasan mengenai perkara tersebut.

Kita berharap perselisihan faham dua beranak ini dapat di selesaikan dengan sebaik mungkin, tak bagus lah mereka anak-beranak bergaduh, lagi pun mereka-mereka ini selebriti popular mudah sangat di perhatikan oleh orang ramai terutama peminat mereka. Oleh BrotherSam