[ Hot ] Nora Danish bagi PERINGATAN kepada pengikut IG nya ?

Baru-baru ini isu pelakon Nora Danish meraih populariti luar biasa di laman sosial Instagram kerana menjadi artis atau selebriti Malaysia  paling ramai pengaruh apabila mempunyai pengikut tertinggi iaitu seramai 828,000 orang, perkara ini hangat di perkatakan di media-media sosial.
Berikutan perkara itu pagi ini Nora tampil dengan PERINGATAN untuk peminat-peminat nya yang mana beliau tidak perlu followers yang ramai dan bukan itu yang di kejar nya, populariti itu datang dari kejayaan nya  sendiri, jika ramai followers memeningkan kepala buat apa, katanya di laman sosialnya.
Nora juga menyenarikan SYARAT-SYARAT  kepada mereka-mereka yang ingin jadi followers Instagram nya dan mengharapkan kepada para pengikut laman sosialnya itu supaya menghormati segala apa yang di tetapkan seandainya jika tidak mampu ikut syarat-syarat tersebut beliau menasihatkan followers tersebut tekan butang " UNFOLLOW " .
Ini lah dugaan yang terpaksa di hadapi oleh selebriti Jelita dan popular seperti Nora Danish, di harap semoga Nora terus berjaya dengan kerjayanya walau apapun ritangan yang kadang-kadang boleh memberi sedikit tekanan untuk diri nya. Oleh BrotherSam