[ Hot ] Model punyai skandal punca bapa mengamuk dan bunuh diri !

Seorang lelaki mengejutkan orang ramai dengan berdiri di tingkap rumah nya dengan pistol di kepala, lelaki tersebut di kenali sebagai Li Tak-yan, 51 beliau telah menyerang jirannya dengan pisau , beliau di jumpai mati di dalam Apartmennya di Kowloon Bay, Hong Kong, pada malam Sabtu lalu.

Li adalah bapa kepada pelakon Cina dan model Liddy Li, 27, yang telah menjadi isu dan berita hangat baru-baru ini selepas hubungan sulit beliau dengan pengarah yang sudah berkahwin di kenali dengan nama Oksida Pang telah didedahkan.
Oksida (kiri) dan Li

Oksida  dan Li telah digambarkan bersama-sama bercium sambil berpeluk  pada hari mereka  keluar, Oksida meninggalkan Li untuk kembali ke Malaysia dan memenangi kembali isterinya selepas kejadian itu dan memohon maaf terhadap tindakannya itu.

Ini mungkin punca bapa li, Li Tak-yang berang dan tertekan dengan apa yang berlaku menyebabkan dia menyerang jiran nya dengan pisau sebelum melepaskan tembakan kepada polis.

Apabila pihak polis menyerebu Apartmennya di dapati lelaki itu telah menembak dirinya , punca sebenar kejadian masih di siasat. Oleh BrotherSam