[ Hot ] Mereka bersedia Jual tubuh di Piala Dunia !

Berita mengatakan bahawa pekerja seks dari Brazil sedang membuat persediaan untuk Piala Dunia dengan pelajaran bahasa Inggeris dan kemudahan kad kredit. 

Tetapi apakah  benar itu realiti kehidupan di rumah pelacuran berlesen di negara ini ? Di pusat bandar Belo Horizonte 23 pusat pelacuran , yang dikenali penduduk tempatan sebagai zonas . 

Mereka berrsembunyi di tangga tangga sempit di antara kedai-kedai di pusat bandar yang suram berdekatan , di pejabat kosong di tingkat atas daripada pusat membeli-belah, segelintir 2,000 atau lebih pelacur yang bekerja bandar mendapat kelas bahasa Inggeris dari sukarelawan.

Enam perlawanan stadium Mineirão di bandar ini akan menjadi tuan rumah ( termasuk satu perlawanan separuh akhir ).
Apa yang  pasti  pelacur di bandar ini akan mendapatkan lebih banyak wang dengan Piala Dunia , kata wanita fiftysomething.

Dalam kelab malam mereka akan memperolehi banyak wang, adalah normal untuk lelaki asing untuk mencari mereka , mereka sentiasa lakukan apa yang di inginkan  dengan terbaik.

Itu lah kisah-kisah dan kehidupan untuk mereka-mereka yang ingin mengambil kesempatan sempena Piala Dunia mencari seberapa banyak wang semasa tamasya itu berlangsung.