[ 6 Gambar ] Prince William lawat skuad England di bilik persalinan selepas friendly games !

Bahang Piala Dunia semakin terasa admin tertarik dengan Skuad England yang mana skuad ini adalah salah satu pencabar di dalam Piala Dunia edisi kali ini, skuad yang di barisi bintang-bintang terkenal dunia di kemudikan oleh pengurus nya  Roy Hodgson dan Kapten Steven Gerrard.

Skuad England baru sahaja mengadakan perlawanan persahabatan denga Peru yang mana mereka memenangi perlawanan dengan 3-0 , semasa perlawanan tersebut Putera Raja Britain Prince William sempat menyaksikan perlawanan tersebut.


Beliau juga sempat menjenguk para pemain England di bilik persalinan selepas perlawanan tersebut, sememang nya Prince William seorang Putra Raja yang sporting sanggup kunjungi bilik persalinan walaupun pemain-pemain  rata-rata antara mereka tidak berbaju dan hanya bertuala untuk memberi kata-kata semangat kepada Skuad England.

Selamat maju jaya kepada skuad England dalam kempen Piala Dunia di Rio nanti yang pasti peminat-peminat mereka sudah tidak sabar untuk melihat pasukan kesayangan mereka berkasi . Oleh BrotherSam , Foto Dailymail