[ 2 Gambar ] Lagak " Ngeri " wanita selfie di atas bangunan di KL !

Seorang wanita melakukan lagak ngeri dengan lakukan " SELFIE MAUT " di atas bangunan di Kuala Lumpur.
Wanita ini dengan selamba nya memegang phone dan Monopod Go Pro untuk berselfie di atas puncak bangunan tinggi yang menampak kan persekitaran Bandar Kuala Lumpur.


7 ulasan

salam. huishhh...sanguup dia ye

Reply

Ni kawan i..die mg suke extreme..n die agk trkejut bila blogger amik pic die..tnpa kebenaran..y not u tye die dlu.she very nice gurl.

Reply

Ni kawan i..die mg suke extreme..n die agk trkejut bila blogger amik pic die..tnpa kebenaran..y not u tye die dlu.she very nice gurl.

Reply
Anonymous mod

btol 2 beb..blogger ni pon stu..xknl jgn judge org..hak die..du i2 yg die minat..jnji die xkco spe2

Reply
Anonymous mod

bro....stakat copy paste gambar org pastu jadikan berita merepek baik x payah, cheap publicity bro....rentikanlah keje ni,bukan die amik pon org lain amikkan dan bukan die yg post pon org lain yg postkan jugak

Reply
Anonymous mod

perempuan dlm gmbr tu kawan saya. diharapkan blogger tolong communicate dengan pemilik gambar. dia tak terima sbrg permintaan utk org guna gambar2 milik dia.

Reply
Anonymous mod

jika gambar ni tak keluar kat blog ni pun dh bersepah gambar ni di facebook lain kali jika tak nak orang kongsi jangan lah ambil gambar biar jadi orang syok sendiri .. sekadar nasihat :)

Reply