[ Terkini ] Gambar anak Datuk Ahmad Said berkahwin 10 Mei lalu ?

Heboh di media-media sosial bahawa perletakan Jawatan Datuk Ahmad said adalah kerana terkilan dengan perletakan jawatan lebih awal sebelum Majlis kahwin anak nya anak.

Mengikut sumber terbaru anak Mantan MB Terengganu akan berkahwin pada 17 Mei ini , sebenar nya telah melangsungkan Majlis Perkahwinan pada 10 Mei lalu Diberitakan DYMM Sultan Terengganu Sultan Mizan juga turut mencemar duli merenjis dan menepung tawar kedua mempelai pada Majlis tersebut.

Kad jemputan dan gambar banner yang tersebar di media-media sosial yang mana Majlis Kahwin tersebut akan di adakan pada 17 mei ini hanya lah untuk Majlis bagi penduduk Kemaman bagi meraikan penduduk di situ.

Majlis ini di adakan  di rumah Datuk Ahmad Said sendiri tidak ada kena mengena dengan Kediaman Rasmi Menteri Besar seperti mana yang di gembar gembur.

Kekeliruan ini timbul berikutan desas desus yang mengatakan Datuk Ahmad Said kecewa kerana tidak mengikut keinginan nya mengenai tarikh perletakan jawatan dan tarikh pernikahan anak nya sebenar nya tidak timbul itu hanya lah spekulasi.


1 ulasan:

tapi kenapa letak jawatan ek? hu hu hu...

Reply