[ Kejam ] Pelajar wanita Malaysia diperkosa di Bandung !

Bandung : Seorang pelajar Malaysia yang menuntut Universiti Padjajaran di Indonesia yang merupakan mangsa rogol berkumpulan Sabtu lalu, dijangka pulang untuk mendapatkan rawatan lanjut. 

Ketika kejadian pelajar tersebut dilaporkan meninggalkan rumah sewanya di Bandung, yang terletak  tidak jauh daripada kampusnya di Jatinagor, untuk mengeluarkan duit apabila tiba-tiba seorang lelaki menekup mulut dan menariknya ke dalam kereta. 

Mangsa ditemui dalam keadaan tidak sedarkan diri di kawasan tempat letak kereta yang terletak kira-kira 40 kilometer dia diculik. 


Menurut laporan itu, pelajar berkenaan berada dalam keadaan trauma dan kini dirawat di Hospital Hasan Sadikin di Bandung.

Ketua Polis Cimachi, Erwin Kurniawan berkata  empat lelaki telah menculiknya, tiga daripada mereka telah merogolnya secara bergilir-gilir, "Hanya pemandu kereta tersebut tidak merogolnya," katanya.


Polis kini menunggu laporan perubatan sebelum mengambil tindakan selanjutnya. (Gambar Hiasan) Credit Mstar .


4 ulasan

Kesiannya nasib pelajar tu. jenayah ada di mana2

Reply

salam. umm kasihannya

Reply
Anonymous mod

Kurang ajar punya Indonesia!! Padahal ramai orang Indon kerja di Malaysia cari rezeki atas kemurahan hati Malaysia!!! Sangat memalukan sebagai sebuah negara yang kononnya paling ramai umat Islam di dunia tapi ramai juga yang mentalitinya sekadar caprut Indon!!

Reply
Anonymous mod

F**K INDON! DI MALAYSIA RAMAI PPUAN INDON JADI PELACUR DI KL, DI INDON RAMAI LAKI2NYA PLAK JADI PEROGOL!!

Reply