[ Hot ] 4 Gambar taksub nya mereka ber " Selfie " !

Jika sebelum ini, trend bergambar selfie menjadi kegilaan di kalangan pengikut laman Instagram, terbaharu trend terbaharu pula dikesan apabila gambar dengan hashtag After S** Selfie pula semakin mendapat sambutan di kalangan penggemar media sosial.
Menurut sumber, terdapat sebuah laman Facebook yang mempromosikan After ** Selfie di mana mengumpulkan pelbagai gambar serta aksi menarik pasangan dari serata duina yang mengabadikan memori bersama selepas mengadakan hubungan s**s.
Adakah budaya serta trend ini akan menular di kalangan masyarakat kita ?
Sebelum ini pun, gambar mesra pasangan selebriti terkenal negara kita lakukan, mereka teruk dikritik peminat gara-gara ‘aksi’ terlampau mesra yang dikongsikan di laman Instagram, baru-baru ini.

Mungkin perkara sebegini tidak menjadi isu kerana mereka merupakan pasangan suami isteri yang sah namun seperti mana yang diketahui adalah tidak manis untuk berbuat demikian.
Namun terpulang pada penilaian masing-masing, ada yang terbuka, ada juga yang tidak berapa sukakan pasangan yang terlalu menunjukkan ‘public displays of affection’ (PDA). Credit Mynewshub