[ Hot ] Selebriti bergambar dengan " Bola Merah " untuk apa ?

Semalam laman Portal Oh Bulan  memuat naik gambar  beberapa orang selebriti tempatan telah memuat naik sekeping gambar mereka dengan masing-masing memegang atau mempunyai satu objek identikal iaitu bola atau pun bentuk bulat merah.
Hari ini di Hashtag lebih ramai selebriti tempatan yang memuat naik gambar mereka dan Bola Merah antara mereka adalah Penjaga Gol Bolasepak Kebangsaan, Miss Universe Malaysia juga tidak lepas kan peluang untuk bergambar dengan Bola Merah.
Kami menjadi lebih tertanya-tanya apabila bukan hanya mereka ada lagi selebriti seperti Fara Fauzana dan Zizan Razak, Emma Maembong, Tiz Zaqyah yang memegang bola berwarna merah, malah selebriti fesyen Wak Doyok dan juga pemenang Asia’s Next Top Model (ANTM) iaitu Sheena Liam pun turut memegang sebuah plak yang mempunyai bentuk yang sama.
Menariknya, satu lagi persamaan antara mereka semua ialah status yang ditulis pada foto yang dimuat naik mempunyai hashtag #LiveLifeLoud.
Sehingga kehari ini tidak di ketahuai apa maksud sebenar yang di kempen oleh selebriti-selebriti popular tersebut,sama-sama kita tunggu maksud sebenar Kempen LiveLifeLoud.


1 ulasan:

apakah kempen yang dimaksudkan itu?

Reply