[ Hot ] 5 Gambar Anara Atanes kekasih Samir Nasri mengamuk di Twitter ?

Teman wanita pemain bolasepak Manchester City Samir Nasri melancarkan perang dan mengamuk Twitter mengeluarkan kata-kata kasar yang luar biasa selepas kekasihnya Samir Nasri tidak di senaraikan dalam skuad Piala Dunia Perancis ke Brazil. 

Samir Nasri, yang membantu Mancester City memenangi gelaran Liga Perdana Inggeris hari Ahad lalu telah tidak di senaraikan oleh pengurus Perancis Didier Deschamps apabila beliau mengumumkan hanya 23 pemain yang akan tersenarai untuk ke Piala Dunia semalam dan nama Nasri tidak tersenarai. 


Didier Deschamps

Anara Atanes, yang telah berhubungan dengan  Nasri sejak tahun lepas, menulis tweet di twitter dengan nada yang agak marah,mengutuk tindakan Pengurus Perancis Didier Deschamps, Atanes, model dilahirkan di Brighton, merasakan pasukan kebangsaan tidak menunjukkan sikap adil pada Nasri dengan memingirkan beliau dalam skuad Perancis.

Nasri kemudian menjawab kepada teman wanitanya di rangkaian  rangkaian sosial: 'tidak perlu marah -marah kehidupan marah kadang-kadang tidak adil tetapi kita perlu menerimanya dan menanganinya dengan baik. Credit Daily Mail