[ Hot ] 4 Gambar pelakon Lukian Wang kejar keretapi dengan bercelana !

Berlari berkaki ayam dengan pakaian dalam di sebatang jalan Hong Kong demi seni bukan satu isu yang baru untuk pelakon Lukian Wang, dia  mengakui itu dia juga tidak mempunyai apa-apa keraguan tentang tentang diri nya senadai nya sebuah filem memerlukan aksi nya tanpa berpakaian.

Tetapi ia tidak bermakna bahawa teman wanita kepada Johnson Lee itu menjual marwah dirinya demi kepentingan dalam kerjaya seni lakon nya, Pelakon itu mengatakan nya di "Love Battlefield"   dia tidak mempunyai apa-apa masalah untuk mem filemkan satu babak lebih seksi yang akan dilakonkkan oleh nya.


Saya tidak kisah untuk berlakon tanpa berpakaian jika watak filem itu memerlukan aksi nya, katanya lagi bagi saya pendedahan oleh Ang Lee "Lust, Caution" perkara normal, kerana saya biasa menonton tayangan tayangan filem yang ganas, saya juga cenderung menulis skrip-skrip sedemikian dan tidak kisah tentang perkara tersebut kata Lukian.

Bagaimanapun pelakon kelahiran Britain dan model itu menegaskan bahawa sikap periang beliau dengan aksi tanpa pakaian tak bermakna itu dia akan menjual dirinya untuk melakonkan satu watak filem katanya.

sudah tentu dia tidak berbuat begitu. kerana ia nya terlalu bodoh. Jangan hanya menganggap orang tidak akan tahu. Seseorang pasti akan tahu sebaik sahaja anda buat benda sebegitu, jika  syarikat iklan hanya mahu saya melakukan pembedahan plastik, saya akan menolak dengan cara yang baik.

Walaubagaimanapun Lukian mengakui  yang dia memang menerima kemunculan di satu satu majlis jika dibayar contohnya majlis makan malam seperti sebelum ini, tetapi beliau menegaskan bahawa dirinya untuk majlis makan malam sahaja tanpa melibatkan apa-apa perkara lain.


2 ulasan

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Reply

Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Reply