[ Gempar ] Buku MH370 di terbitkan timbul kemarahan keluarga mangsa !

Keluarga penumpang MH70 yang hilang masih bersedih atas apa yang berlaku, hari ini satu buku mengenai yang bertajuk " Flight MH370 The Mystery " telah diterbitkan dengan berbagai andaian yang di tulis oleh penulis terbabit timbul kemarahan keluarga mangsa MH370.

Keluarga lelaki penumpang MH370 dari Brisbane Rod Burrows mengatakan mereka merasa amat  sakit hati untuk memahami bagaimana lagi perkara ini , selepas 71 hari daripada usaha pencarian global yang berterusan, tiada siapa tahu apa yang terjadi kepada pesawat yang hilang yang hilang pada 8 Mac dan bagaimana buku tersebut boleh dilepaskan terbit begitu sahaja. 


Dalam tulis buku tersebut MH370 berbagai teori dan andaian mengenai MH370 ada dakwaan penerbangan itu telah ditembak jatuh oleh tentera US-Thai seperti yang didakwa oleh perkerja pelantar minyak melihat pesawat terbakar dan mendakawa juga pihak carian itu sengaja dihantar dalam arah yang salah sebagai sebahagian daripada perlindungan ke atas apa yang berlaku. 

Menurut penulis buku, Nigel Cawthorne , tidak pernah boleh mendapat jawapan yang jelas atas apa yang berlaku cuma andaian adakah mereka mati tanpa rasa sakit, menyedari nasib mereka ? Adakah mereka yang mati dalam keganasan di bangkai kapal yang terbakar  menyala , terhempas dari langit di tangan orang gila ? 

Beliau mendakwa bahawa negara-negara yang terlibat dengan pencarian MH370 mungkin telah dihantar kearah carian yang salah untuk menutup jejak dan kesalahan mereka .

Lagipun, tidak ada bangkai telah ditemui di Lautan Hindi Selatan, yang dengan sendirinya adalah meragukan. Credit Dailymail