[ Gambar ] Punca lelaki buat laporan Polis nasi goreng pedas !

Admin dan sesiapa pun mungkin sungguh terkejut melihat gambar nasi goreng yang tersebar di media sosial ini, bagi admin jika betul rupa nasi goreng terbabit seperti dalam gambar di atas amat lah wajar pembeli tersebut membuat laporan polis.

Mana tidak nya bersepah cili di masukan dalam nasi goreng tersebut, amat tidak wajar tukang masak kedai tersebut mempelakukan sedemikian kepada pelanggan nya.
Credit Oh Media

Semalam heboh di media sosial seorang lelaki Cina warga Singapura membuat laporan Polis di Balai Polis di Johor, lelaki berusia 60 tahun ini mengadu bahawa dia telah memesan Nasi Goreng Kampung di sebuah kedai makan di Jalan Bukit Timbalan, Johor Bahru.
Malangnya, nasi goreng yang dimakannya itu terlalu pedas dan dia mengesyaki tukang masak tersebut telah meletakkan cili yang terlampau banyak.
Ujarnya lagi, kepedasan itu masih terasa sehingga keesokan harinya iaitu pada hari laporan itu dibuat, ini adalah satu tindakan yang melampu tukang masak kedai tersebut sememang nya wajar pengadu membuat laporan Polis. Credit Mynewshub


5 ulasan

amboi ni kes marah benar ke apa ni?

Reply

salam. huisshh..bahaya pedasnya tu

Reply
Anonymous mod

Huii...macam nak bagi panas perut org singapore je

Reply
Anonymous mod

Huii...macam nak bagi panas perut org singapore je

Reply
Anonymous mod

Boleh putus nyawa ni...

Reply