[ Gambar ] MH370 : Lagi info mengenai objek yang di percayai ekor MH370 di jumpai !

Seorang ahli arkeologi Marin Britian Tim Akers percaya bahawa beliau telah menemui serpihan yang di dakwa ekor pesawat penerbangan MH370 di tempat sejauh 3000 batu notika dari tempat pencarian sekarang ini.

Imej satelit menunjukan tempat tersebut di satu pelantar minyak dan disebelah nya di jumpai serpihan yang di percayai milik penerbangan MH370 yang hilang.Pelantar Minyak dtempat yang di temui serpihan 
Operasi pencarian yang besar melibatkan satelitpesawatkapal dan peralatan yang canggih dalam air serta berkebolehan meneroka dasar laut telah gagal untuk mengesan sebarang objek mengenai pesawat Boeing 777 (MH370 ) yang hilang pada 8 Mac lalu.

Tetapi En Akers, dari North Yorkshire berpendapat dia mungkin telah menemui serpihan tersebut yang mana penerbangan yang membawa 227 penumpang dan 12 krew turun ke bawah selepas ia hilang dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Beijing.

Dia telah mengenal pasti satu bahagian apa dia percaya ialah bahagian ekor pesawat MH370 pantai Vietnam hanya sekitar 1,000 batu dari mana kapal terbang bertolak.

Semoga dengan petunjuk-petunjuk baru ini dapat menyelesaikan kes kehilangan MH370 semejak 8 march lalu. Credit Daily Mail