[ Gambar ] Lelaki cipta taman tanpa pakaian untuk isteri !

Seoranag tukang kebun yang dikenali dengan panggilan " The Naked Gardeners " ada cara tersendiri untuk menambat hati isteri nya yang ingin memohom cerai dari nya dengan membina sebuat Taman yang cantik untuk isteri nya.

Perkara yang pelik di lakukan oleh Tukang Kebun ini adalah mebina " Taman Tampa Pakaian " demi memujuk isteri nya untuk terus bersama nya, beliau sanggup mejual segala harta benda nya demi membina  Taman ini.Isteri nya yang di kenali dengan nama Barbara Pollard pada mulanya nekad meminta cerai selepas perkahwianan nya kerana lelaki ini seorang kaki botol dan amat kritikal mabuk nya.

Namun dia kini boleh berbangga dengan segala hasil usahanya yang kini membuahkan hasil untuk memujuk isteri nya, kata nya sambil berjalan tanpa pakaian bersama-sama isteri nya di Taman ciptaan nya.

Taman itu kini menarik minat ramai orang luar untuk berkunjung ke sini, namun pasangan tersebut enggan membuka Taman ini untuk orang luar dan sememang nya ianya di tutup untuk orang awam. Credit Dailymail