[ Sedih ] Lagi kes melibat kan remaja wanita melakukan maksiat tersebar !

Lagi kes melibat kan remaja wanita  - Semenjak akhir-akhir ini terlalu banyak kes-kes yang melibat kan wanita serta anak-anak remaja wanita di dalam kancah maksiat, hampir setiap hari ada sahaja paparan panas di siarkan di media-media sosial salah laku mereka yang menjurus kearah hubungan seks dan zina.

Namun apa yang di kesali nya adalah mereka sanggup mengongsi perbuatan terkutuk yang mereka laku kan di laman sosial mereka yang menyebarkan video dan juga gambar-gambar mereka di kongsi dan di sebarkan secara meluas.

Ini secara tidak langsung menjatuhkan maruah diri mereka dan keluarga mereka, perkara-perkara seperti ini sememangnya mudah menjadi perhatian umum, pembaca lebih suka benda-benda yang sebegini apa kah ini punca mereka terlalu taksub mengongsikan apa yang mereka lakukan di laman sosial mereka seseolah tiada sifat malu langsung walaupun terpaksa menipu ibu bapa mereka.

Admin berharap wanita remaja-remaja wanita di luar sana hindari lah perkara-perkara sebegini jangan mudah di pengaruhi lelaki untuk membuat maksiat dan zina kerana akibat nya amat buruk, boleh mengaibkan diri, keluarga dan bangsa sendiri.


4 ulasan

Dunia oh dunia...

Http:://luzonsavana.blogspot.com

Reply

Dunia oh dunia...

Http:://luzonsavana.blogspot.com

Reply

memalukan.... bebudak sekarnag ni dah takde rasa malu lagi dahhh

Reply