[ Rahsia ] Kulit harum, lembut dan menggoda tips pikat suami - Bunga Citra Lestari !


Rahsia pikat suami - Bunga Citra Lestari selebriti popular Indonesia dia merupakan  isteri kepada pelakon dan model Malaysia Ashraf Sinclair, perkahwinan mereka ini mengeratkan lagi dua negara Indonesia dan Malaysia.
Sejak bergelar isteri kepada pelakon kacak Ashraf Sinclair, jarang sekali kita mendengar kontroversi mengenai penyanyi kelahiran Indonesia iaitu Bunga Citra Lestari.
Malah, rupa-rupanya sudah hampir lima tahun pasangan ini melayari bahtera perkahwinan dan telah pun dikurniakan seorang cahaya mata.
Pasti ramai peminat diluar sana yang tertanya-tanya apa rahsia BCL memikat hati suami dan masih kekal romantis hingga ke hari ini.
Terkini, menerusi laman sosial Twitter miliknya, BCL telah memuat naik status berkongsi rahsianya memikat hati suami kepada peminat-peminatnya.
Mungkin agak janggal bagi seorang wanita untuk berkongsi status begini di laman sosial, tetapi apa salahnya ingin berkongsi rahsia memikat suami bukan?
Katanya, kulit harum, lembut dan menggoda itulah yang membuatkan Ashraf seoalah-olah tidak boleh berenggang dengan dirinya.
Apapun, jangan mudah melatah, rupa-rupanya BCL memuat naik status tersebut bagi mempromosikan satu produk hygene yang melantiknya sebagai duta.
Namun tidak salah kongsikan tips atau rahsia tersebut kurang-kurang nya dapat lah juga dikongsikan  oleh pasangan-pasangan untuk eratkan kasih sayang. Credit OB


2 ulasan

BCL looking pretty
visit back friend >>>
http://captainamerica-thewintersoldier2014.blogspot.com/

Reply

memang itu salah satu rahsianya...ihikss...

Reply