[ Hot ] Ayah Emma Maembong siasat siapa sebenar nya Zizan Razak ?

Bukan sesuatu perkara yang  memeranjatkan apabila pelakon Emma Maembong akhirnya mengaku kepada pihak media bahawa dia bercinta dengan pelakon dan pelawak terkenal Zizan Razak, seperti yang didakwa sebelum ini.

Namun apa yang mengejutkan Ayah Emma Ismail Maembong tidak mengenali siapa sebenarnya Zizan Razak dan dia cuba menyiasat siapa sebenar nya Zizan Razak, mengikut Emma, Zizan adalah lelaki pertama yang dia bawa jumpa ayah nya. 
Sebelum ini saya tak pernah bawa mana-mana kawan lelaki saya jumpa dengan ayah,masa jumpa tu ayah memang tak kenal siapa Zizan, tapi bila Zizan mula cakap dalam loghat Terengganu, mereka mula mesra dan terus rancak berbual.

Tapi Alhamdulillah, ayah tidak menghalang perhubungan kami, asalkan kami tahu jaga batas pergaulan”, katanya sambil tersenyum mengenang gelagat ayahnya yang juga merupakan pelukis terkenal negara Ismail Maembong.

Itu lah cerita Emma di sebalik apa berlaku Admin berharap hubungan Emma Zizan kekal hingga ke jinjang pelamin itu lah doa admin, serta seluruh peminat Emma dan Zizan. Credit Rotikaya