[ Hot ] 5 Gambar Tasha Shilla syok berendam air di Phuket !

Tasha Shilla syok berendam air di Phuket - Tasha Shilla juga tidak mahu ketinggalan untuk bercuti ke Thailand sempena pesta air di negara tersebut, beliau bersama kekasihnya Hans kini sedang berada di pusat percutian popular di Phuket Thailand untuk bercuti, 

Ketahuilah oleh anda yang sekarang ini memang musim rakyat Malaysia mencari kedamaian di luar negara kerana Lembah Klang menghadapi catuan air.
Hujung tahun lalu, Tasha Shilla ada memberikan kenyataan yang beliau dan Hans masih mengenal hati budi masing masing dan belum bergelar kekasih, mungkin percutian nya bersama Hans kali ini sebagai tanda yang anda berdua sudah bercinta, semoga mereka terus bahagia mengharungi percintaan mereka. Credit Roti Kaya.


7 ulasan

amboi kemain seronoknya yer...

Reply

Bukan melayu ke kekasih dia tu? Tattoo penuh.....

Reply

emm..xminat lelaki bertat0o ni..

Reply

Pe lg check in la mlm nnti

Reply

Sedih tgk pmpuan melayu yg beragama Islam hidup spt xada agama dan bebas dlm pgaulan :(..semoga Allah mberi hidayah padanya :(

Reply

perempuan melayu pandai main..tu yg mamat tu try..

Reply

Tak baik menuduh orang.... diri kita belum tau sempurna, Hari ini kita cakap orang ntah 2 anak2 kita atau keluarga kita buat yg sama. Mari kita berdoa semoga beri hidayah kepada mereka.

Reply