[ Hot ] 4 Gambar ribuan saksi Pertunjukan Fesyen PAKAIAN DALAM Di MidValley, Wajarkah ?

Satu pertunjukan fesyen pakaian dalam berlangsung di pusat membeli-belah terkemuka di Kuala Lumpur, MidValley Megamall.
Ia dianjurkan sebuah syarikat pakaian dalaman wanita,tema pertunjukan itu adalah ‘A Night In Gotham’.
Penganjur menganjurkan pertunjukan fesyen ‘separuh bogel’ secara terbuka itu bagi kami benar-benar memalukan, apatah lagi di tempat seperti di MidValley di mana ramai ibu bapa yang membawa anak-anak mereka untuk membeli-belah dan bersantai.


Bukan hanya pengunjung beragama Islam, pengunjung bukan Islam pun majoritinya pasti MALU dengan apa yang berlaku.
Para model yang berada di atas pentas peragaan dengan tidak segan silu bukan saja menonjolkan pakaian dalam yang memberahikan, tetapi pada masa yang sama menonjolkan susuk tubuh mereka yang menggiurkan itu di depan ribuan pengunjung tak mengira tua muda, remaja atau pun bawah umur .
Betul, namapun pakaian dalam takkan nak tunjuk modelnya berbaju batik tetapi persoalannya – WAJARKAH IA DILAKUKAN DI TEMPAT TERBUKA SEBEGITU ? ini hanya lah pendapat jadi fikir-fikir lah. Credit Mynewshub 


3 ulasan

rosak

Reply

Masyallah macam mana boleh pihak berkuasa terlepas pandang?

Reply

TESTIMONI D2R
SERONOKNYA....!!!SYA DAPAT SEMUA NI HANYA DGN MODAL SERENDAH RM50 SAHAJA..SYUKUR
ALHAMDULILLAH...!!! inila hasilnya jumlah BONUS lebih RM3K....!!! YG PENTING YAKIN,USAHA DAN BERANI MENCUBA...
cepat2 add dan pm saya sekarang...kalau malu click link ini : http://tinyurl.com/q6q8hwf

Reply