[ Hot ] 4 Gambar "Andai KEMBAN membawa ku ke neraka , aku redha " - Erma Fatima !

Pengarah tersohor yang sebelum ini pernah menjulang nama sebagai Pengarah Terbaik Drama Anugerah Skrin untuk beberapa kali, Erma Fatima , baru-baru ini telah mencetuskan kontroversi apabila meletakkan caption yang agak menyentuh sensitiviti agama  pada satu gambar yang dimuatnaik di laman baru-baru ini.

Bait ayat yang mencetuskan kontroversi di adalah apabila Erma mengutarakan Caption yang mengundang kontroversi di situ adalah “Andai KEMBAN membawa ku ke neraka… aku redha..”.Secara literalnya, ramai yang akan mentafsir bahawa Erma sanggup mengenepikan hukum Tuhan demi menjayakan filemnya, tersebut ditulis dengan ayat yang bagi penulis berbentuk sedikit artistik dan mungkin juga Erma mempunyai maksud lain.


Mungkin Erma mahu menegaskan yang tindakan beliau hanya untuk memberi gambaran sebenar tentang situasi  pada zaman tersebut, dalam komen tersebut, pengarah tersebut ada membuat permohonan maaf terhadap kenyataanya sebelum ini, namun masih ramai yang tetap menghentamnya, pada Erma selamat maju jaya walauapa pun cabaran yang anda hadapi. Credit Wanista