[ Sukan ] Keputusan penuh Kelantan vs JDT !

Perlawanan yang di nanti oleh kedua-dua peminat Kelantan dan Johor Darul Takzim, kedudukan terkini untuk 45 minit pertama Kelantan 1 JDT 1.

Gol Kelantan di jaringkan oleh Mohamad Ghaddar pada minit ke 17' manakala gol JDT pula di jaringkan oleh Amri Yahya pada minit ke 33'.

Kedua- dua mempunyai peluang untuk menjaringkan gol namun sedikit kelebihan kepada Kelantan beraksi di hadapan penyokong sendiri, aksi 45 minit pertama keputusan kekal Kelantan 1 JDT 1.

Jadi berjaya dapat kan gol kemenangan pada minit ke 88 ' oleh pemain gantian JDT , Fadzly Mazlan berjaya memberi 3 mata penuh untuk JDT di Kota Bharu.

Perlawanan malam ini di cemari dengan sedikit insiden yang tidak di ingini yang mana pemain Kelantan Fitri Omar tersepak muka penjaga gol JDT Izham Tarmizi, sedikit ketegangan pemain berlaku namun dapat ditenangkan dengan semangat kesukanan.

Keputusan penuh untuk Liga super Kelantan dan JDT adalah Kelantan tewas di laman sendiri oleh JDT dengan 1-2, Tahniah JDT, pada TRW cuba lagi Next Games.