[ info ] #PRAY4MH370 : Jonti Roos perempuan gila perhatian - Alen O Rosic

Didalam kemelut MH370 sudah masuk hari ke-9 di mana berbagai petunjuk baru yang memberi kesan yang agak positif pada semua, yang mana kini pesawat MH370 mungkin di sahkan di rampas dan tidak terhempas atau jatuh.

Peluang untuk semua penumpang pesawat malang tersebut kembali kepada keluarga mereka yang menanti agak cerah walaupun kita tidak tahu sejauh mana lagi status sebenar pesawat MH370 dan di manakah ianya berada.

Berbalik kepada seorang wanita  warga Afrika Selatan JONTI ROSS yang cuba memburuk-buruk kan Pilot MAS (MALAYSIA) seperti mana yang di siarkan di Tv dan Akhbar Austarlia seminggu yang lalu, kini seorang rakan nya yang di kenali sebagai  ALEAN O ROSIC tampil memberitahu siapa sebenar nya JONTI ROSS.

Melalui laman sosial nya ALEON O ROSIC mendakwa rakan nya JONTI ROSS merupakan SEORANG WANITA YANG GILAKAN PERHATIAN dia sanggup berbuat apa sahaja untuk diri nya di kenali, kawan nya itu mempersoalkan tindakan JONTI ROSS mendedah kan gambar nya setelah beberapa tahun berlalu.

Apakah tujuan sebenar nya, seseolah dia sengaja ingin memburuk kan imaje juruterbang itu setelah apa yang berlaku dengan pesawat MH370, dengan pendedahan ALEAN O ROSIC ini semoga media luar khas nya media luar jangan terlalu mudah membuat kenyataan yang boleh menyingung perasaan keluarga yang terlibat dalam kehilangan pesawat MH370 ini.2 ulasan

bro, tulis dlm english lg cntik bro, biar org luar baca diorg faham. Disamping dpt memulihkn blik imej pilot tu.

Reply

Saya sokong cadangan tu.

Reply