[ info ] 4 Gambar anak lelaki Linda Rafar menderita sakit kronik ?

Anak lelaki Linda Rafar dengan Ex suami dahulu iaitu Kefili Othaman di khabarkan menderita penyakit yang agak kronik namun sejauh mana kebenaran berita ini tidak dapat di pastikan.
Sememang nya sudah laama tak mendengar khabar mengenai bekas anggota kumpulan Elite ini , Linda kini  makin sibuk menguruskan keluarganya serta perniagaan spa yang dijalankan bersama adiknya, Diana di Seksyen 13, Shah Alam.
Namun, sekiranya pembaca mengikuti perkembangan terbaharu Linda di laman Instagramnya pasti menyedari bahawa masanya kini lebih banyak dihabiskan di sebuah hospital di Cheras.
Difahamkan, anak kedua Linda, Rezaimen Keifli yang merupakan anak hasil perkahwinan terdahulunya, kini sedang terlantar sakit akibat penyakit yang agak kronik.

Bekas Suami Linda,  Kefili dan Suami Linda Syed Aiman turut menjaga anaknya itu 
Walau bagaimanapun, Linda tidak mendedahkan penyakit yang dihidapi anaknya ketika ditanya peminatnya,  semoga Linda sekeluarga tabah dengan ujian yang menimpa mereka kini dan semoga Rezaimen cepat sembuh dan boleh kembali bersekolah seperti kebiasaannya selepas ini. Credit Myartis