[ info ] 2 Jenis gadis yang kita akan temui di bandar-bandar besar seperti di KL !

Samada anda anak jati kelahiran Bandaraya Kuala Lumpur atau ingin mengunjungi KL dalam masa terdekat, disini gadis-gadis yang  mungkin anda temui. 

Bukan apa, tetapi apabila lebih kenal pasti dengan jenis orang yang bakal ditemui, lebih mudah mengatur langkah untuk menjauhi atau merapati insan tersebut.

Anak jati KL

Dilahirkan dan membesar di bandaraya KL, si anak jati KL ini memang boleh dikatakan sudah arif tentang selok-belok bandar KL.

Kalau nak jalan pintas kemana-mana atau tempat dengan makanan atau pakaian berkualiti dan murah, sentiasa rujuk anak jati KL.

Tatkala orang lain sibuk hendak mengunjungi tempat-tempat “trendy” di KL, si anak jati KL ini tidak hairan langsung.

Dalam erti kata lain, anak jati KL ini dah nampak dunia terlebih dahulu menjadikan beliau lebih matang.


Si anak Dato’

Anak perempuan kepada Dato’ atau Tan Sri biasanya dilihat berkeliaran di pusat membeli-belah berjenama high end seperti Starhill Gallery. 

Mereka biasanya tidak bercampur dengan orang biasa (iaitu orang yang tidak sama kaya macam mereka). 

Teman lelaki pun perlulah sama-sama anak Tan Sri atau Dato’. Siang hari sukar untuk melihat mereka kerana biasanya mereka ini tiada kerja.

Jadi malam hari anda pasti melihat mereka berpesta bersama teman-teman di kelab malam terkemuka atau majlis penuh glamor dengan dres sendat Herve Leger. 

Kesimpulan nya kita lelaki sebagi pencinta wanita cari lah yang sepadan dengan kita jangan terlalu ikut nafsu ikut lah kata hati supaya tidak merana diri.Credit Myforumcari ( Gambar Hiasan )               


1 ulasan:

‘Perfect Men’ - This is What Women Really Like !!
Kenikmatannya Terasa Hingga ke Subuh !! >>> CLICK HERE !!

Reply