[ Gossip ] Hanez Suraya pohon maaf !

Nampaknya, isu si pelakon cantik yang dikatakan sedang bercinta dengan seorang jejaka bernama R menjadi perbualan hangat di media-media sosial apabila isteri teman lelaki selebriti cantik ini buat pendedahan di media.

Dilaman sosial Hanez Suraya ribuan komen dari orang ramai  yang menyelar perbuatan nya yang cuba meruntuhkan rumah tangga orang.

Hari ini Hanez tampil memohon Maaf kepada semua tentang apa yang berlaku " Sememang nya dia tahu status sebenar teman lelaki nyaMengikut portal Hiburan Popular OB :


Saya dengan rendah hatinya ingin memohon maaf mengenai kenyataan berkaitan R seorang duda baru-baru ini. Saya tahu status dan cerita sebenar mereka (status perkahwinan R), tapi tak mahu membuka aib mana-mana pihak sekarang.

Saya juga tak ada hak untuk bercakap mengenai status dan hal peribadinya melainkan ia datang daripada mulutnya sendiri. Apa juga berlaku, biarlah tuan punya badan yang bercakap sendiri. Tolong hormati perkara itu.

Hanez turut menjelaskan bahawa tindakannya itu adalah semata-mata untuk menjaga aib semua pihak dan dia tidak mempunyai sebarang hak untuk masuk campur hal peribadi R.
Admin bagi pihak kedua-dua pihak berharap benar agar permasalahan  ini dapat di selesaikan sebaik mungkin bagi mengelakan perkara ini menjadi rumit dan memalukan maruah diri sendiri.