[ Gambar ] PRAY4MH370 : Kapten Zaharie Ahmad Shah Kapten pesawat MH370 !

Pesawat MH370 yang hilang  itu dipandu oleh Kapten Zaharie Ahmad Shah, 53, seorang juruterbang veteran yang sangat berpengalaman dengan mencatatkan 18,365 jam penerbangan,  Kapten Zaharie menyertai MAS pada 1981.


Penyanyi Mila Jirin juga agak terkejut dengan apa yang berlaku yang mana Mila pernah bergambar dengan Kapten Zahaire suatu ketika dahulu, Mila yang memuat naik gambar nya dan Kapten Zahaire di laman sosial dan berseru agar semua dapat mendoa Kapten pesawat , krew dan penumpang pesawat MH370 agar mereka semua di lindungi.
Laman sosial Mila 
Dalam pada itu ramai ahli keluarga yang menaiki pesawat tersebut kini berkumpul di KLIA bagi menunggu status pesawat yang hilang itu, paling pilu admin ada dapat satu gambar seorang ibu yang menghantar anak nya malam tadi menaiki pesawat terbabit terpaksa kembali semua ke KLIA hari ini apabila mendengar berita itu.

Dalam facebook milik salah seorang penumpang pesawat tersebut yang di kenali dengan Sofuan Ibrahim agak memilu kan " Sehingga kita berjumpa lagi insyaallah ".


Satu pasangan pengatin baru Razahan dan isteri nya Norli Akmar yang ke Beijing untuk berbulan madu juga berada di dalam pesawat ini suasana sungguh sedih dan memilukan ramai yang kongsi status ini dan mendoakan agar Fariq , Kapten Zahaire, Razahan,Norli Akmar  serta yang lain di jumpai dengan selamat.4 ulasan

Alfatihah..semoga allah melindungi dn myelmtkn mangsa dr musibah yg x diingini..amin

Reply

Sy kenal dgn norli..dia seorg yg baik..lemah lembut..sedih sgt dgr musibah ni berlaku pd dia..semoga dia dn suami srta yg lain selamt..

Reply

Semoga norli dn suami dn yg lain selamat

Reply