[ Gambar ] 10 Selebriti berstatus Ibu Tunggal yang " Hot " !

Dua minggu lalu sahaja negara digegarkan mengenai kes perceraian selebriti cantik pelakon yang sememangnya terkenal iaitu Erra Fazira.

Namun di sini sudah semakin ramai selebriti-selebriti wanita popular dinegara kita kini bergelar janda atau ibu tunggal , antara nya adalah Rita Rudaini , Nora Danish ,Noniswara, Norsih Karman , Maya Karim, Jasmine Hamid, Ana Dahlia, Erra Fazira, Wan Sharmila dan Nabila Huda.

Kesemua 10 selebriti jelita ini adalah wanita yang tabah, mereka terus kembagkan kerjaya mereka walaupun tanpa seorang lelaki yang bergelar suami bersama-sama mereka, admin sangat respect dengan ketabahan dan kekuatan semangat mereka ini moga boleh memberi semagat kepada wanita-wanita di luar sana yang bergelar ibu tunggal.

Namun Soal kahwin dan cerai serta status janda itu kadangkala sensitif buat sesetengah pihak, Admin sekadar mahu berkongsi status mereka bukan sekadar ibu tunggal , mereka wanita-wanita tabah yang terus kuat mengharungi hidup mereka dengan status tersebut  yang ada pada mereka. Credit Murai