[ Terkini ] Wanita mangsa hantaran 160K kesal pihak yang guna gambar nya !

Dilla mangsa fitah kerana  gambar nya diguna pihak tertentu .
Wanita yang gambar beliau telah digunakan  agensi cari jodoh dengan meletak hantaran RM 160,000 di facebook kesal dengan sikap egensi itu yang menggunakan gambarnya tanpa kebenaran, yang mana artikal yang disiarkan oleh egensi itu medapat kritikan hebat oleh pembaca di laman sosial.
Wanita jelita itu di kenali dengan nama dilla itu amat kesal dengan apa yang berlaku dia meminta orang ramai buat report atas apa yang admin page Agensi Pencari Jodoh (AAS ) tu buat ke atas gambar nya.

Dilla nampak tertekan  dengan apa yang berlaku namun wanita ini tabah sememang nya dia tahu dia tak bersalah , sama-sama kita sebar kan info ini agar orang ramai tidak lagi cemuh wanita yang minta hantaran RM160,000 ini , yang pasti dilla teranyanya.


5 ulasan

Haraap dilla saman malu admin tu 1.6k.. :)

Reply

Its 160k

Reply

Sib baik i x jelita...hihihi

Reply

Cukup2 la tu upload gambar. Dh kena cilok gambar baru nak bising.haha.kesian

Reply

mmg cantik betui budak ni ... 200 k pun ramai yg sanggup ... dah kawen ke dik ?

‘Perfect Men’ - This is What Women Really Like !!
Kenikmatannya Terasa Hingga ke Subuh !! >>> CLICK HERE !!

Reply