[ info ] Isu Taska di Taman Mukmin : Salah seorang yang meghantar anak di taska terbabit NAFI apa yang berlaku ?

Berikutan isu Taska di Taman Mukmin yang di katakan melakukan satu Penganiayaan kanak-kanak pada kanak-kanak di bawah jagaan nya yang admin siarkan di Blog ini mendapat maklumbalas orang ramai.

Mengikut salah seorang ibu yang menghantar anak ke Taska tersebut mereka menafikan apa yang berlaku kerana Taska tersebut mempunyai peraturan yang ketat dan di awasi cctv.

Komen Ibu Tersebut yang di kenali dengan Asnor : 


'' sorry to say but saye hantar anak saye kt situ kot dah lebih 5 tahun. So far xde masalah ape2 pon n kami parent yg hantar anak kt situ rase anak2 kami safe je. every day ade report book yg cerita ape2 yg berlaku kt anak kami, makan ape, siap pasang cc tv. i feel that that girl yg report tu quite exxagerate la kalau tgk report die. owner taska tu pon as far yg kami kenal husband n wife org2 yg baik. kalau nk perfect sgt dok umah jage anak sendrik la oii.. "

Jadi kita tidak tahu siapa yang betul dan siapa yang salah yang pasti artikal mengenai perkara ini banyak tersebar di laman-laman sosial antaranya melalui selebriti Natashahudson dan page facebook Persatuan Wanita Ibu Isteri Malaysia dan di kongsi oleh ramai orang.

Jadi Admin berharap Pihak Taska terbabit tampil memberi penjelasan mengenai perkara ini bagi mengelakan berlarutan seterusnya boleh menjejaskan reputasi Taska terbabit, manakala pihak mangsa seandai nya mereka merasa perkara tersebut benar, mereka hendaklah membuat laporan Polis bagi menyiasat perkara ini.


1 ulasan:

kena dengar cerita kedua2 belah pihak dulu...

Reply