[ Gossip ] 5 Gambar Luna Maya di Final MLM 13 jadi carian tertinggi di internet ?

Walaupun Maharajalawak Mega 2013 telah pun berakhir minggu lepas dan akan di gantikan dengan Skool Of Lawak yang akan bermula malam ini , namun pengaruh yang di tinggal kan oleh Pelakon, penyanyi , pengarah dan pengacara Luna Maya amat besar dalam industri hiburan tanahair.

Mengikut tinjau admin rata-rata peminat Luna di alam siber masih mencari-cari gambar Luna Maya di Final Maharajalawak Mega yang lalu, di khabar kan gambar luna tidak banyak di siarkan di laman-laman yang mempromosikan MLM itu.

Mungkin di sebabkan faktor pakaian Luna Maya pada malam tersebut yang menyebabkan gambar nya tidak di siarkan oleh laman-laman yang mempromosikan MLM 13 , namun perkara tersebut  tidak lah dapat admin pastikan.

Sebuah laman web popular telah memuat naik gambar Luna Maya secara "Close Up" yang mana gambar itu dapat di lihat dengan jelas Luna dan pakaian nya semasa MLM yang lalu menjadi carian popular pelayar -pelayar internet.

Ini adalah gambar-gambar yang telah di muat naik di Laman Web Popular tersebut, yang menjadi carian tertinggi pelayar-pelayar internet, apa kah mungkin Luna akan di panggil lagi untuk acara-acara terbitan penerbit- penerbit hiburan di Malaysia sama-sama kita tunggu.


3 ulasan

Baju cantik, muka lawa tapi emmmm

Reply

Xpayah la bwak artis mcm ni ke Malaysia..haiyoo....bg aura negatif jee....

Reply

Setakat baju je pun...die bogel pon 1 malaysia dh tgk

Reply