[ Gambar ] Neelofa meleTOP di udara !

Anugerah melotop anjuran Radio Era melabuhkan tirai nya malam tadi , Anugerah yang julung-julung kali nya di adakan di Stadium Putra Bukit Jalil malam tadi membawa seribu impak pada pengiat seni tanahair.

Anugerah yang mendapat tajaan Aplikasi phone terkenal ia itu " We Chat " berjaya menarik minat jutaan penonton yang menonton dan mengikuti Anugerah tersebut, pemenang di pilih berdasar undian yang tertinggi di laman-laman sosial termasuk We Chat .
Pengacara wanita malam tersebut adalah selebriti jelita Neelofa mengamat dan menghangatkan suasana dengan fesyen dan aksi yang mempersona dengan melakukan aksi di udara dengan pakaian yang agak seksi dan ketat mengundang kritikan peminat-peminat beliau.

Namun bagi lofa sudah lumah dunia selebriti ada sahaja apa yang mereka buat jadi kritikan peminat, baik yang mereka buat jadi kritikan tidak baik pun jadi kritikan , pada kita kita pula pandai-pandai lah kita menilai yang mana baik dan buruk untuk diri kita.





3 ulasan

adoi...huhu...tu pasal..elokkan sikit baju tu...tak lah byk yang mengata...

Reply

Mengundang dosa,, sedih tgk.. bangga ke kuarge klu cam ni...??

Reply

Apsal kat page ni asik tulis 'namun bagi sudah menjadi lumrah dunia jadi kritikan peminat bla3..' kalo artis x ckp pape x pyh la tulis camtu dowh. X pyh la tambah rencah bubuh ape yg artis x ckp sendiri. Rasenye tasha shila punye gmbr pun ko bubuh ayat yg sama jugak. Statement yg ko tulis tu as if saying yg artis2 ni ade attitude 'ade aku kisah?' no matter ape org cakap. Dude.. ade artis yg amik kisah ape org ckp n akan come up with an apology n ckp 'sorry sy singgung peminat dgn bla3' regardless of whether he/she really meant it or not, but that is definitely not a 'sudah lumrah dunia selebriti' attitude..

P/s - aku bkn fan neelofa sbb muka die ni x memorable pun. Fazura aku igt la. Hahaha

Reply