[ Gossip ] Isu abang interframe ini tidak perlu nak di perbesarkan !

UNTUK LIHAT VIDEO KLIK SINI
Kisah seorang lelaki yang muncul tiba-tiba ketika wartawan TV Nabihah Rosdi sedang melakukan siaran langsung sambutan Hari Thaipusam dari Batu Caves semalam.

Video tersebut telah dimuat naik kelaman sosial Nabihah namun Nabihah menganggap itu adalah asam garam sebagai wartawan TV yang mana berbagai krenah orang ramai ada semasa mengendalikan siaran langsung sesebuah rancangan TV.

Namun video ini telah di muat naik dilaman You Tube dan laman-laman sosial dan menjadi bahan jenaka sesetengah pihak, pada pendapat admin agak tidak wajar sesetengah pihak mengelarkan lelaki tersebut dengan panggilan yang tidak elok , beliau juga manusia biasa.

Mungkin kemunculan beliau semasa Nabihah bersiaran langsung adalah untuk melihat sesebuah rancangan tersebut berlintas secara langsung.
Laman facebook popular OH MEDIA sempat mencari sedikit identiti pemuda terbabit , beliau menaiki keretapi Komuter dari Batu Caves dan turun di Labu Negeri sembilan selepas meraikan hari Thaipusam di Batu Caves.

Jadi kita sebagai pengamal media tidak perlulah nak besar-besarkan isu pemuda ini dan kita anggap apa yang berlaku sebagai kebetulan, namun yang pasti nya pemuda ini kini di kenali boleh di katakan beribu orang telah share Video tersebut.