[ Gossip ] Hubungan ZZati dan Wan Zack Haikal berakhir ?

Penyanyi Zzati kekasih kepada pemain bolasepak Harimau Muda dan Fc ryukyu Wan Zack Haikal, di khabar kan perhubungan kedua-duanya telah putus, penjelasan ini di buat oleh Zzati sendiri melaluai laman sosial beliau. 

Zzati yang popular dengan lagu " Cinta Hanya Pada Mu " di khabarkan sudah dua bulan mengelak dari pihak media tidak mahu jawab soalan kerana ingin mencari kekuatan dirinya,  ini berkaitan satu artikal yang tidak bermoral yang mengatakan beliau wanita pisau cukur dan sihir Wan Zack.
Petikan melalui laman sosial Zzati 
Zzati melaluai laman sosial nya menafikan sekeras-kerasnya perkara tersebut beliau dan keluarga tidak terfikir untuk melakukan kerja yang tidak bermoral itu.
Petikan melalui laman sosial Zzati 
Zzati juga berharap dengan penjelasan beliau tiada yang bertanya mengenai hubungan nya dengan pemain terbabit, segalanya telah berakhir dan pengakhiran sangat baik dan beliau bersyukur dengan apa yang berlaku dengan mendapat petunjuk awal mengenai hubungan mereka.

Pada Zzati banyak bersabar mungkin bukan jodoh awak berdua dan pada Zzati dan Wan Zack selamat maju jaya dalam kerjaya awak berdua mungkin ada hikmah dengan apa yang berlaku.