[ Gempar ] Virus spammer " TheWeeklyPay " berluasa, page Gilakentang turut di serang ?

Dalam seminggu ni banyak link-link spammer " TheWeeklyPay " berluasa di facebook, sejauh mana kebenaran mengenai The Weekly Pay ini tidak dapat di pastikan.

Jika ianya betul-betul menguntungkan tidak lah menjadi kesalahan atau Spammer di facebook atau link-link di web lain, mengikut facebook page " Gilakentang " page mereka tidak terkecuali di serang link-link The Weekly Pay ini.

Mengikut admin web terbabit tidak menjadi kesalahan seandainya apa yang pembaca atau pelayar internet postkan link-link terbabit di ruang komen fanpage mereka jika ada yang dapat buktikan bahawa ada mereka-mereka yang telah berjaya dengan cara ini bagi membuktikan cara ini benar-benar betul dan menguntungkan pembaca atau pelayar internet yang postkan seperti ini http://bit.ly/1i6XqQR .

Petikan dari fanpage Gilakentang
Pegguna boleh mencuba seandainya ada bukti yang mengatakan mereka memang boleh mendapatkan duit melaluai cara ini, sendainya pembaca-pembaca ada sebarang info mengenai The Weekly Pay ini boleh masej Admin di facebook Admin di BrotherSam  , kerja sama pembaca adalah admin sangat hargai bagi membuktikan pembaca dan pelayar internet tidak tertipu dengan perkara seperti ini.


7 ulasan

owh , baru tau pasal ni .

Reply

ada buat tp bru ada dlm akaun us150,dia nak us300 bru blh withdraw.xtau btl xni rs mls dh nak copy paste

Reply

Benda ni tipu ke tak?

Reply

benda ni mmng tipu pun.semua tu cuma muslihat nak perangkap korang..aku dh kaji benda ni.

Reply

Dah berzaman dah menda ni..

Reply

Tp ank buah sy dpt..cek spai rumah...tp dia x nk bg tau org...kaya sendiri2 je...erm..mcm tu lah melayu..

Reply

Tu yg nk cuba ni.lg pun dlm 1 bln ada 6 soalan..1 soalan rm5..boleh lh cuba..kira kne redo je lah klu kne tipu..x cuba x tau..cuma dia ckp mmg ada soalan..jwb soalan tu..tp kdit dia x tolak pulak..mkin dh rezeki dia...

Reply