[ Terkini ] Gambar dan berita Paul Walker masih hidup tersebar ?


Semalam bintang Hollywood Pelakon Paul Walker yang maut dalam kemalangan tentu saja sangat mengejutkan dunia perfileman dunia . 

Namun yang paling mengejutkan timbul pula khabar dan gambar yang mengatakan Paul masih hidup selepas alami kemalangan ngeri itu , 

Cerita ini mungkin sengaja  di reka oleh peminat Paul yang tidak boleh menerima bahawa mereka kehilangan pelakon kesayangan mereka itu , kematian Paul telah disahkan oleh keluarganya.

Pelakon yang lebih dikenali melaluai filem The Fast And Furious itu maut akibat kemalangan ngeri  tersebut yang mana kereta nya terbakar selepas terbabas.
Mengikut gambar yang tersebar di laman sosial Paul megalami kecederaan yang serius pada bahagian muka akibat dari kemalangan ngeri itu.

Sebelum kejadian tersebut Paul di kata kan telah menghadiri satu pertunjukan kereta amal bagi membantu mangsa Taufan Haiyan di Filipina.
9 ulasan

Betul bro mungkin ini strategi buat film tp coba deh di selidiki lagi, liat foto terakhir Paul sebelum meninggal dan Paul Walker di rawat, mmng nya foto terakhir Paul itu pny jenggot dan kumis setebal itu? Lalu warna mata Paul, warna mata Paul itu Biru atau wrn terang bkn wrn gelap (hitam atau cokelat gelap) lalu liat foto yg di bilang Paul Walker pakai selang oksigen setelah pembedahan, lihat matanya, beda bukan warna matanya?

Reply

Ai Ni Tipu je la ... Mate dia warne Biru... Aish

Reply

Mana blh hdup kalu kcederaan yg serius melibatkn kepala n otaq....logik la brfkir...

Reply

kita tak bole bersangka buruk kepada ciptaan tuhan klau tuhan nak bagi peluang kedua untuk umatnya

Reply

kita tak bole bersangka buruk kepada ciptaan tuhan klau tuhan nak bagi peluang kedua untuk umatnya

Reply

hoax itu perbedaanya cukup jelas bahwa yang dirawat itu bukan actor ganteng idola gw ... please be smart guys ...

Reply

Betulla..bukan dia ni.. Paul terkenal dgn his blue eyes...

Reply