[ info ] Ramai anak gadis menjadi hamba fesyen yang menjadi kutukan umum !


Dalam era yang serba maju ini banyak betul cara pemakaian dan style yang selalu di ikuti oleh anak-anak gadis di negara ini terutama cara berpakaian.
Ada di antara nya terlalu menjadi hamba fesyen, sehinggakan menjadi kutukan masyarakat terhadap apa yang mereka tampilkan.

Diharap para anak-anak gadis lebih peka cara pemakian untuk menampilkan image sebenar sebagai gadis melayu dan budaya ketimuran.


6 ulasan

Assalamualaikum,sebagai kenalan bg gadis yg berbaju pink tersebut,sy minta agar gambar tersebut dipadam atau pun di censoredkan muka...aib org jgn dibuka..semoga Diberkati saudara.thanks

Reply

Betul apa yang @dzulfikri katakan. Kita nak bagi pengajaran, bukan nak aibkan orang.

Reply

Itu kan contoh je.. si pemakai pun tak rasa malu..kalau dia malu tentu dia tak berjalan2 di kawasan awam berpakaian sedemikian.

Reply

Itu kan contoh je.. si pemakai pun tak rasa malu..kalau dia malu tentu dia tak berjalan2 di kawasan awam berpakaian sedemikian.

Reply

Setiap manusia berpeluang untuk berubah.adakah dgn mengatakan si pemakai tak berasa malu,padahal gambar tersebut gambar 2 tahun lepas menidakkan bahawasanya aib dia halal dibuka di khalayak ramai..adakah dia tidak layak mendapat peluang untuk berubah.dia sedang berubah,dan saya harap jasa baik,beri lah peluang kepada dia.tutup aib dan malu dia.sy sbgai rakan,juga sebagai umat islam sendiri..ingin bantu dia dekatkan diri dgn islam.jd bantulah jika berpeluang,semoga ALLAH sentiasa memberkati

Reply

‘Perfect Men’ - This is What Women Really Like !!
Kenikmatannya Terasa Hingga ke Subuh !! >>> CLICK HERE !!

Reply