[ info ] Lelaki lebih obses dengan wanita berkulit putih gebu , seksi katanya ?

Ramai lelaki berlumba-lumba ingin mencari wanita yang berkulit putih dan gebu untuk menjadi pasangan mereka , bagi mereka wanita cukup sempurna jika mempunyai kulit yang cantik dan gebu.

Namun bagi wanita pula sememang nya mereka inginkan kulit putih dan gebu untuk penampilan diri mereka , oleh itu mereka mencuba sedaya upaya untuk mencari produk-produk di pasaran bagi memberi kecantikan pada kulit mereka.

Jika dulu wanita hanya menggunakan produk pencerahan untuk kulit muka sahaja , kini tidak lagi berbagai produk pemutih kulit wajah muncul di pasaran yang semestinya selamat untuk di gunakan oleh pengguna di negara ini.

Produk-produk kecantikan ini tidak perlu di sapu pada kulit , mereka hanya perlu membancuh produk tersebut dengan air dan di jadikan minuman harian , antara produk yang sangat popular masa kini adalah Aura White.
Ramai di antara pengguna produk ini mereka berpuas hati sememangnya produk ini memberi hasil yang positif untuk penampilan diri mereka.

Jadi pada mereka mereka yang tidak berkulit cerah tu jangan lah sedih , bukan semua pun lelaki suka kan wanita yang berkulit putih dan gebu , ini hanya lah fakta yang di kaji tidak semesti nya betul.1 ulasan:

belum pernah dengar pengakuan kaum india guna produk putih jadi putih...hehehehe

Reply