[ info ] Gambar sekitar Majlis makan Malam Alumni Sek Men Pahi Kuala Krai Kelantan !

Malam tadi bertempat di NEW HORIZON GARDEN section 8 Sri Bangi , Bandar Baru Bangi berlangsung Majlis Makan Malam bekas pelajar Sekolah Menengah Pahi Kuala Krai Kelantan.

Majlis ini di kendalikan oleh En Zakira Mustafa dan para petugas sebagai teraju utama dalam mewujudkan Alumni Sekolah Menengah Pahi.

Teks Jemputan :

Assalamualaikum..

Sukacita menjemput para bekas pelajar SMP ke majlis bingkisan kasih bekas-bekas pelajar SMP di :-

NEW HORIZON GARDEN

No 13 A@ 15, Jalan 8/35, SeriBangi, Section 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

Pada 7hb Dis 2013 (Sabtu) jam 8.30
Drp Zakira Mustafa.

Objektif utama kewujudan Alumni ini adalah dari idea-idea bekas pelajar sendiri, yang mana mereka ingin melihat satu kempulan bekas-bekas pelajar Sekolah Menengah Pahi di wujudkan bagi mengeratkan hubungan sesama bekas pelajar walaupun sudah lama meninggalkan sekolah.

Bermula dari Group What Up maka tercetus lah idea untuk mengadakan perjumpaan secara langsung dengan menamakan Majlis Bingkisan Kasih Bekas-Bekas Pelajar SMP.

Gambar-Gambar Sekitar Majlis Tersebut :

Allahamdulilah Majlis berjalan dengan lancar dan berjaya, sekalung Tahniah Kepada En. Hasbul Hazani , En.Zakira , En. Ezzanie , Puan Zura , Puan Rohani , Cikgu yang di Kasihi Cikgu Suriyani Ghani atas penganjuran Majlis ini , dan terima kasih juga kepada para bekas-bekas pelajar yang hadir , di lain masa berjumpa lagi , i Love Alumni SMP. Dari Saya Brothers Sam , salah seorang bekas Pelajar SMP.


2 ulasan

slm bro...kemah alumni smp...moga tahun lg grand...InsyaAllah...

Reply

Assalam boh... nnti kalu nak wat majlis gini, tolong oyak etep.. kawe nak join skali..

Reply