[ Hiburan ] Gambar selebriti paling seksi di AIM20 !

MACAM SEKSI JERR 
Malam penghargaan buat penggiat dunia muzik Malaysia kembali lagi dan Anugerah Industri Muzik ke 20 sedang berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil.
Ini selebriti PALING SEKSI  untuk AIM20 kali ini dengan pakaian ala " Lady Gaga " wow dah macam tak berpakaian apabila di lihat dari jauh , ini gaya garu para pengiat muzik di negara ini .
Jadi sebagai peminat seni tanah kita harus lah menilai yang mana baik yang mana buruk untuk jadi ikutan .


5 ulasan

maaf nak cakap. sepatutnya betina mcm ni dirogol beramai2 sbb mcm minta je....

Reply

Actually siapa ye dorg berdua ni?

Reply

hoho.. ganas komen Abe Kie.. :-)

Reply