[ Gossip ] Nooraida jawab kritikan tentang pakaian seksi nya di sidang media lalu !

Nama Nooraida Abdul Talib terus menjadi bualan pengiat laman sosial , nama dan wajah nya  yang sebelum ini tidak dikenali walaupun dikaitkan dengan seorang pelakon popular.

Kini nama dan wajahnya menjadi kritikan peminat dan pengiat laman sosial , gara-gara isu pakaian beliau yang seksi di sidang media dalam menjelaskan kes nya yang dikaitkan dengan seorang pelakon lelaki popular.

Melalui laman twitter seorang kawan Nooraida telah memaklumkan pada nya melaluai " Tweet " yang mana wanita tersebut menyebut " 1 Malaysia tengok dada U " .

Melalui maklumbalas Nooraida di Twitter  " SAYA BUKAN SENGAJA, JAKET YANG SAYA PAKAI TERCABUT BUTANG N DAH LAMBAT KE PC , SEPATUTNYA TAK JOIN PC Tp LAST MINUTE , TQ AMBIL BERAT " 

Ringkasan dari jawapan Nooraida beliau berkata jaket beliau mengalami masalah butang tercabut , beliau dah lambat untuk ke sidang media tersebut , sepatutnya beliau tidak sertai sidang media tersebut namun last minit terpaksa sertai sidang media itu , beliau juga mengucapkan terima kasih pada rakan twitter nya yang ambil berat.

Kita berharap dengan penjelasan Nooraida semua pihak boleh menerima penjelasan tersebut , dan kita bagi lah peluang untuk Nooraida membetulkan kesilapan nya.



5 ulasan

kekeeke...alasan tak boleh blah...

lepas ni mesti lagi glamer dia

Reply

Bdn saiz xl,yg pkai bju budak tu bt apa.sah2 ada butang pn xbole nk tutup.laki lak srnok jaja kisah isteri.xpsl2 maruah istri pn jtuh..

Reply

jgn nk menipu sgt tercabut butang.. jacket tu mmg style butang kt ats camtu. pg bertobat kt Allah je lah. mntk ampun kt manusia pon bukan bleh jd ape.

Reply

istighfar...masa mula2 tertengok cam terkejut jer...tapi sangka baik...takkanlah dia nak pakai camtu....ingat baju printed....rupanyaaa....kesian sangat....dengar kata suaminya ada title Haji yer.....hurmm hurmm

mungkin inilah hikmah disebaliknya kes kontroversi dia....

Reply

Tahi yg pakai baju kat dlm gitu rupa pejadahnyaaa..salahkan jaket, butowh pak hang la.. kira nya kalau panas kau buka jaket tu kau pakai je la baju tu mcm tu je... alasan xbole blah..sundal, padahal dia mmg sengaja nk pakai pakaian tu.. ini mmg dasar pelacur, tgok muka pun da tau.. :)

Reply