[ Terkini ] Tweet #sopan Yb Khairy mengenai masej penyokong ekoran kekalahan Harimau Malaya !

Menteri Belia Dan Sukan Yb Khairy Jamaluddin dalam Tweet nya yang ber hastag #sopan tak perlu lah admin bagi tahu mengapa Yb memasukan perkataan hastag SOPAN dalam tweet nya mungkin peminat semua sudah sedia tahu apa isu nya. 

Berbalik kepada Tweet Yb Khairy menyokong masej yang di tunjukan oleh Penyokong Harimau Malaya yang kurang berpuashati mengenai kekalahan skuad Harimau Malaya kepada Qatar malam tadi.

Selepas perlawanan malam tadi para penyokong dan ultras mengamuk ekoran kekalahan kedua Skuad Harimau Malaya , yang mana sebelum ini Harimau Malaya tewas kepada Bahrain di Manama Jumaat lalu kini kekalahan kedua di laman sendiri kepada Qatar yang menutup peluang Harimau Malaya untuk beraksi di Piala Asia 2015.

Mereka mendesak agar ada perubahan dalam FAM dan memohom Presiden meletak Jawatan , di harap dengan campur tangan Yb Khairy Jamaluddin sebagai Menteri Belia dan Sukan dalam isu ini dapat menaikan kembali Sukan Bolasepak Malaysia .2 ulasan

Sukar utk bolasepak kita berubah, selagi kepimpinan FAM sendiri tak berubah. Mungkin KJ boleh buat sesuatu, tak perlu terlalu takutkan kepimpinan FAM kerana mereka juga manusia biasa....

Reply

senyum tak perlu kata apa2...he he he...

Reply