[ Terkini ] Bakar diri akibat kecewa kesilapan lalu - Kisah anak tokoh koprat mati terbakar !


Seorang anak tokoh koprat terkenal yang meninggal dunia akibat terbakar , mangsa berusia 20 tahun , punca kejadian adalah di sebabkan rasa kecewa mangsa terhadap kesilapan lalu yang di lakukan nya , masej terkahir mangsa kepada teman wanita mangsa berbunyi " Jumpa Awak di dunia lain "

Mungkin disebabkan rasa kecewa itu mangsa bertekad membakar diri nya di rumah keluarganya di TTDI Kuala Lumpur setelah pulang kesini untuk bercuti .

Mayat mangsa di jumpai di balkoni rumah keluarga mangsa , kejadian ini disedari oleh ibu mangsa namun gagal menyelamatkan mangsa akibat pintu berkunci. 

Di samping mayat mangsa terdapat dua tin yang beisi petrol dan telefon bimbit , mayat di hantar PPUM untuk bedah siasat , Al-fatihah .

*SEBAHAGIAN ISI KANDUNGAN ENTRY INI TERPAKSA DIPADAMKAN DEMI MENGHORMATI ALLAHYARHAM - HARAP MAKLUM.


7 ulasan

Oh em gee. Sampai hancur kaki dia tu. Haih.. Kalau ada mslh skalipun jgn la sampai mcm ni. Huhuhuuu.. Kesian kat parents.

Reply

Pttnya bertaubat bukan bunuh diri... Lagilah tak cium bau syurga...

Reply

Assalamualaikum admin.

Posting ini melibatkan informasi sulit pihak polis dan boleh diambil tindakan kerana disebarkan kepada pihak awam.

Mohon kerjasama dan jasa baik untuk berhenti menyebarkan gambar siasatan.

Hormatilah perasaan dan maruah keluarga yang masih berdukacita dengan kejadian ini.

Kerjasama admin amat dihargai.

Terima kasih.

Reply

Sila tarik balik gambar arwah. Tak perlu dipublikasi. Hanya mengaibkan arwah. Jangan terlalu cepat menghukum. Kita tak tahu apa yang dilalui arwah. Dan jangan ingat yang ia tidak mungkin berlaku pada kita atau yang tersayang. Kemungkinan arwah mengalami masalah murung atau depression. Hanya yang pernah mengalami akan memahami. Hormati perasaan keluarga arwah. Balasan hanya ditangan Tuhan.

Reply

Please remove the photo. This photo was meant for the private and confidential use of the police forensic team only. Respect the family and the deceased. Action can be taken for circulating police p&c details.

Reply

tak perlu upload gambar yang boleh mengaibkan.memalukan mangsa dan keluarga...perkataan sudah cukup..

Reply

Siapa punya kerja, selalu ada gambar dalam siasatan polis boleh terlepas ke alam cyber ...adakah orang awam/wartawan dibenarkan ambil gambar/turut serta dalam siasatan polis...????

Reply