[ Sukan ] Gambar Kapten Marvel 3 sekawan berlainan pasukan musim 2014 !

Admin amat tertarik dengan gambar diatas , gambar ini diambil semasa Kapten Marvel Badri Razdi , Norfarhan dan Daud Su dalam perjalanan ke Madinah dari Dubai .

Badri Radzi atau lebih di kenali dengan Piya memang mempunyai sifat yang di senangi oleh rakan-rakan sepasukan , beliau adalah Kapten Bolasepak Kelantan yang berjaya menjadikan The Red Warriors sebuah pasukan yang di segani di Malaysia.

Berbalik pada gambar di atas , admin sungguh tersentuh hati melihat keakraban mereka bertiga , yang mana mereka dah lama bersama-sama , namun pada musim hadapan pada tahun 2014 , mereka akan terpisah juga akhirnya , membawa haluan masing-masing. 

Piya akan terus mengemudikan Pasukan Bolasepak Kelantan , manakala Norfarhan akan mencurahkan baki kepada Pasukan Negeri kelahiran nya Terangganu , manakala Daudsu pula akan kembali kepada kelab lamanya iaitu Johor Darul Takzim yang mana dulu di kenali dengan Johor FC .

Semoga keakraban ini terus kekal bersama-sama mereka walaupun mereka membawa haluan masing-masing padan musim akan datang , Selamat berjaya pada Piya , Farhan dan Daudsu , semasa artikal ini di tulis mereka berada di Madinah bersama-sama pasukan The Red Warrios selepas menunaikan Umrah.