[ info ] 2 Gambar Yusri KRU dan Lisa berjersi Johor Darul Takzim !

Yusri Kru , semua orang mengenali beliau , seorang penyanyi , pelakon dan pengarah filem terkenal , suami kepada pelakon wanita popular Lisa Surihani ini juga seorang peminat setia pasukan bolasepak di Malaysia.

Jika sebelum ini admin ada upload gambar yusri berjersi The Red Warriors ketika kunjungan beliau ke Kelantan baru-baru ini , kali ini admin upload Yusri berjersi Johor Darul Takzim pula.
Foto yang terbaru yang admin dapat melalui lama sosial  yang di upload untuk tatapan peminat mereka , Yusri dan Lisa berjersi Pasukan Bolasepak dari selatan tanahair iaitu Johor Darul Takzim .

Mungkin gambar ini di ambil semasa mereka bercuti ke negeri Johor , di khabarkan Yusri lebih gemar berjersi pasukan bolasepak negeri  jika berpeluang bercuti di sesebuah negeri tersebut.

Yusri pernah ke Terangganu untuk bercuti beliau juga telah memakai jersi Bolasepak Terangganu ketika bercuti di sana , begitu juga ketika bercuti di Kelantan Yusri juga memakai jersi Bolasepak Kelantan.

Jadi para peminat bolasepak di Malaysia jangan lah beranggap negetif terhadap yusri kerna memakai berbagai jersi , itu mungkin sudah minat beliau dan penghormatan beliau kepada sesebuah negeri yang beliau kunjungi yang mana ketika ini sukan bolasepak adalah sukan utama bagi setiap negeri.