[ Terkini ] Mayat di dalam beg di sahkan remaja yang hilang isnin lalu !

Misteri kehilangan remaja 15 tahun akhirnya terjawab , mayat mangsa di temuai di dalam beg pakaian apa bila mangsa di bunuh dengan kejam orang yang beliau kenali .

Seperti laporan di facebook Malaysian Crime Awareness Campaign remaja berkenaan bernama Ng Yuk Tim di dapati hilang di lokasi terakhir di stesen LRT Kelana Jaya


Ibu mangsa membuat laporan polis kira-kira pukul 1.30 pagi isnin lalu di Balai Polis Salak Selatan bimbang keselamatan mangsa .


Pada keesokan hari nya seorang suspek 23 tahun di tahan bagi membantu siasatan kes bunuh mangsa teesebut  , mangsa dan suspek  di dapati saling mengenali antara mereka dan berhubung di internet sejak beberapa bulan lalu .

Suspek telah membantu pihak polis sehingga lah menjumpai mayat mangsa di dalam beg pakaian , hasil pemeriksaan terdapat kesan luka dan pendarahan di kepala pada mayat mangsa , magsa di percayai di bunuh di rumah suspek di Kelana Jaya 12 jam sebelum di temuai , mayat di hantar ke Pusat Perubatan Universiti Malaya  PPUM untuk bedah siasat.

Polis memohon tahanan reman terhadap suspek bagi membantu siasatan , Kes ini di siasat mengikiut seksyen 302 kanun keseksaan kerana membunuh .1 ulasan:

bapak kejam manusia ..letak dalam beg je

Malaysian job Vacancies

Reply